Konkurranseregler 2019

  1. For å levere oppdrag i #ErDuSikker? må elevene bruke innlogging med FEIDE. Det er ikke tillatt for lærere å levere oppdrag i konkurransen.
    Elevene kan når som helst levere oppdrag fra tidligere uker frem til konkurransen avsluttes.
  2. Trygg Trafikk trekker en vinner for hvert oppdrag. Vinneren får et universalgavekort på 1500kr. Vinnere av gavekort kontaktes enten via SMS eller e-post. Det forutsetter at eleven har registrert riktig e-postadresse/mobilnummer i FEIDE-brukeren sin.
  3. For å være med i trekningen av stipendet på 15 000 kr må eleven levere alle syv oppdrag i konkurransen. Vinneren av stipendet trekkes etter konkurransen er slutt. Stipendet kan brukes til å ta lappen, reise eller sykkel. Vinnerne av stipendet må benytte seg av leverandører Trygg Trafikk har avtale med. Vinnere av stipend kontaktes enten via SMS, e-post eller gjennom kontaktperson på skolen. Det forutsetter at eleven har registrert riktig e-postadresse/mobilnummer i FEIDE-brukeren sin.
  4. I oppdrag der elevene må skrive inn navn og telefonnummer, bruker Trygg Trafikk kun denne informasjonen til å kontakte vinnerne av premier. Navn på elever som vinner premier anonseres på konkurransens Facebooksiden. Informasjonen slettes etter konkurransen er avsluttet i tråd med databehandleravtale.
  5. Ved deltakelse i konkurransen #ErDuSikker? godkjenner deltakerne de overstående konkurransereglene. Trygg Trafikk forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som bryter konkurransereglene eller på andre måter misbruker brukergrensesnittet.
  6. Elever som har registrert seg, men ønsker å trekke seg fra konkurransen kan ta kontakt med Trygg Trafikk for å slette sin bruker. Trygg Trafikk plikter å slette all brukerinformasjon innen 30 dager.
  7. Konserten arrangeres en hverdag i desember på vinnerskolen. Tidspunkt og nærmere opplysninger vil bli annonsert på skolen.

Poengberegning

Skolene som deltar i #ErDuSikker? har like muligheter til å vinne, selv om antallet elever er ulikt. Vi tar hensyn til elevantallet på den enkelte skole og utjevne forskjellene i poengberegningen, slik at alle skolene har likt utgangspunkt.